VEST

pročitaj

Održano predavanje "Kako unovčiti posećenost veb sajta"

24.08.2014

Kancelarija za mlade opštine Apatin organizovala je besplatno predavanje pod nazivom "Kako unovčiti posećenost veb sajta" u Velikoj sali zgrade Opštinskog veća Samostalnog sindikata Srbije.

Dragan Varagić, poznati bloger i online strateg, koji se bavi i savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene Interneta, govorio je o tome kako pripremiti ponudu za online oglašavanje, kako odabrati konkurentne tipove oglašavanja, kako kreirati izveštaje koji imaju smisla oglašivačima i na koji način se nametnuti potencijalnim oglašivačima. 

Predavač je vlasnik bloga www.draganvaragic.com, servisa za online distribuciju saopštenja www.PRobjave.com i osnivač projekta www.bloggersnetwork.org.rs. Koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz elektronskog poslovanja www.iimeuro.uns.ac.rs FTN iz Novog Sada i radi kao predavač na beogradskom ITS.

Prisutni su, tokom i nakon predavanja, postavljali pitanja predavaču. 

Inicijator je bio Nikola Vejin iz Apatina, a slična predavanja, zavisno od zainteresovanosti građana, biće organizovana i u narednom periodu. Nedavno je, podsetimo, održano predavanje "Kako vam Internet može pomoći da naučite i zaradite".

Prezentaciju sa predavanja možete pogledati i preuzeti OVDE

V. Mašić

Fotografije možete pogledati OVDE