VEST

pročitaj

SPORTSKIM TAKMIČENјIMA, PLESOM I ZABAVOM OBELEŽEN DAN MLADIH

14.08.2018

 Nakon „pevačkog maratona“ kojim je zvanično otvorena plaža, obeležavanja Dana Dunava, Deer & Beer festivala, još jedan celodnevni program ispunio je predivan letnji dan na apatinskoj plaži. Razlog za subotnje okuplјanje mladih bio je njihov dan, Dan mladih.

Sve je počelo u prepodnevnim satima takmičenjima 6 ekipa u 2 grupe i to u basketu, odbojci na pesku i fudbalu na pesku. Igralo se po sistemu svako sa svakim u grupi, da bi prvo dvoje u polufinalu odmerilo snage sa ekipama iz druge grupe. Na samom kraju, usledile su borba za treće mesto i finale. U fer i sportskoj atmosferi, nije izostalo takmičarskog duha, a tenzije su porasle u polufinalnim mečevima gde se videlo koliko svi takmičari žele da pobede. Na kraju, pobedu je odnela ekipa Gola voda, drugo mesto pripalo je ekipi Šampanjac mamice i tatice, a treće ekipi Prigrevica.

Iznenađenje od strane organizatora usledilo je po okončanju takmičenja kada su stigle pizza-e za sve učesnike, a za najbolјe tri ekipe obezbeđeni su pehari i poklon vaučeri za osveženje u plažnom baru restorana „Plava ruža“. Za pobedničku ekipu, večeru za sve članove ekipe je obezbedila UR „Garden House“.

Popodnevne sate obeležile su gošće iz Sombora sa Zumba plesom, a nakon razmrdavanja uz Latino ritmove, osveženja i kupanja, u večernjim satima, usledila je žurka elektonske muzike koja je trajala do kasno u noć.

Organizatori iz Kancelarije za mlade opštine Apatin, opštinske uprave i Turističke organizacije Apatin se zahvalјuju svim učesnicima na fer i sportskom takmičenju, druženju i pozitivnoj atmosferi koja ceo dan osetila na plaži. Veliko hvala i restoranu „Plava ruža“ i njihovom osoblјu, i naravno UR „Garden House“ koji su obezbedili vrednu nagradu za najbolјe učesnike.