Video galerija

Kompletan snimak manifestacije "Srbija u ritmu Evrope" (Apatin, maj 2011.)

Apatin, povodom proslave rođendana Kancelarije za mlade

"Želim i mogu"

http://youtu.be/D7igno9kuo8

 Promotivni spot za priznavanje zanimanja omladinski radnik/ca. Spot je napravljen u okviru projekta "Još jedan korak ka licenciranju omladinskih radnika", koji Centar za omladinski rad (CZOR) sprovodi u saradnji sa međunarodnom mrežom Youth for Exchange and Understanding i Nacionalnom asocijacijom praktičara/ki omladinskog rada (NAPOR). Projekat je podržan od strane Delegacije Evropske komisije u Republici Srbiji kroz projekat "Jačanje saradnje civilnog sektora Srbije i EU".

Karavan zdravlja

Pozorištance "Mašinac" film NANA part.2

Kratkometražni film "NANA" Pozorištanceta "MAŠINAC" u režiji prof. Snežane Milosavljević. Tema filma: mladi i psihoaktivne supstance.

Pozorištance "Mašinac" film NANA part.1

Kratkometražni film "NANA" Pozorištanceta "MAŠINAC" u režiji prof. Snežane Milosavljević. Tema filma: mladi i psihoaktivne supstance.

Čuvaj život! UG Tračak N.Sad

Spot je snimljen na osnovu pobedničke ideje maturantkinje Dragane Joksimović iz Stare Pazove na konkursu u okviru projekta "Tvoja sigurnost je u tvojim rukama", koji realizuje Udruženje građana Tračak iz Novog Sada, a finansira Ministarstvo omladine i sporta, Republika Srbija.

Embarace life-Always wear your seat belt

« Prethodna 1 2 Sledeća »