VEST

pročitaj

KANCELARIJA ZA MLADE OPŠTINE APATIN U SARADNJI SA KOMPANIJOM „SECURITAS“ NUDI MOGUĆNOST STUDENTIMA SA TERITORIJE OPŠTINE APATIN DA SE ZAPOSLE TOKOM STUDIRANJA

25.06.2018

 Kancelarija za mlade opštine Apatin u saradnji sa kompanijom „Securitas“  nudi mogućnost studentima sa teritorije opštine Apatin da se zaposle tokom studiranja.

Student/kinja si fakulteta u Beogradu ili Novom Sadu? Maturant/kinja si koja planira da se preseli radi studiranja? Potreban ti je siguran posao kao vid dodatne zarade? Odgovoran/na si i vredan/na?

Kompanija „Securitas“ specijalizovana je za pružanje usluga u oblasti fizičkog obezbeđenja, tehničkih sistema zaštite, zaštite od požara, transporta novca i vrednosti, bezbednosti i zdravlja na radu, recepcijskih usluga, video i alarm monitoringa, mobilnog obezbeđenja, satelitskog praćenja vozila i lica i usluga održavanja higijene.

Posao koji bi studenti obavljali  podrazumeva  obezbeđivanje, odnosno nadgledanje i obilazak objekata koji su u nadležnosti kompanije „Securitas“. Kompanija je spremna da izađe u susret studentima i da im smene prilagodi obavezama na fakultetu.

Svaki student koji bude zaposlen,biće obučen za posao o trošku kompanije, potpisaće ugovor sa kompanijom „Securitas“ kojim su mu zagarantovana  sva prava propisana Zakonom o radu.

Prijavu je moguće izvršiti popunjavanjem formulara OVDE

Za sva dodatna pitanja, možete da se obratite putem mejl adrese: mladi@soapatin.org