VEST

pročitaj

Drugu godinu za redom Apatin obeležava međunarodni Dan Dunava

22.06.2018

 

 
DRUGU GODINU ZA REDOM APATIN OBELEŽAVA MEĐUNARODNI DAN DUNAVA
 
 
Drugu godinu za redom Kancelarija za mlade u saradnji sa JP za upravlјanje putničkim pristanom i marinom Apatin, Turističkom organizacijom Apatin i Kulturnim centrom Apatin obeležava međunarodni Dan Dunava.
 
Tim povodom u petak 29. juna 2018. godine biće upriličen prigodan program koji počinje u 10 časova na „Marini“,  gde će deca imati priliku da čuju mnoge zanimlјivosti o „Gornjem Podunavlјu“, učestvuju u likovnoj radionici na temu Dunav gde će najbolјi radovi biti nagrađeni, a pored svega toga deca će imati i mogućnost besplatno da se provozaju brodićem „Apatinka“.
 
Program se nastavlјa u popodnevnim satima na plaži kod restorana „Plava ruža“ gde će najmlađi uz zvuke tamburice kuvati apatinski riblјi paprikaš, svi prisutni će moći da glasaju za najlepše fotografije poslate na konkurs za Dan Dunava 2018, u večernjim satima prikazivaće se dečiji film na bioskopu na otvorenom, a biće i jedno iznenađenje. 
 
Za učešće u likovnoj radionici, kuvanju paprikaša, kao i za besplatnu vožnju brodićem „Apatinka“ za decu i odrasle, građani opštine Apatin se mogu prijaviti na telefon 025/5150068