KONKURS

pročitaj

Prijavite se za program donacija – Centrifuga

20.05.2015

Centrifuga je program donacija namenjen organizacijama i neformalnim grupama koje žele da svoje društvenoodgovorne projekte razvijaju u održiva, dugoročna i celovita rešenja.

Svi koji svoju ideju prijave do 31. maja, imaju priliku da učestvuju u programu Centrifuga, u okviru kog će im biti pružena podrška mentora i podrška zajednice u daljem razvoju poslovnih ideja ili projekata. Deset najboljih inicijativa će biti nagrađeno sa po 500 000 dinara za realizaciju projekata!

Zvuči super, zar ne?

Ukoliko imate super ideju i želite da je prijavite na konkurs, imajte u vidu da:

bar polovina članova iz vaše organizacije mora imati manje od 35 godina;
vaša inovativna i sveža ideja za projekat iz oblasti preduzetništva, nauke ili umetnosti treba da doprinese dugoročnom unapređenju zajednice;
potrebna vam je podrška zajednice kako bi vaša ideja prošla u drugi krug takmičenja, a za to će vam, pored glasova na portalu Superste.net, biti potrebna i armija fanova na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter;

konkurs traje do kraja maja, a glasa se od trenutka kada se vaša prijava nađe na platformi do kraja leta.
 
Osim Centrifuge postoji i Klub Superste, koji zajednički čine osnovu celokupne Superste.net platforme, za promociju uspešnih inicijativa i projekata od društvenog značaja. Program organizuje Erste Banka u saradnji sa Fondacijom Dokukino.
 
Projekat možete prijaviti putem formulara na adresi: http://www.superste.net/
 
Izvor: http://portalmladi.com/