KONKURS

pročitaj

Polufinale muzičkog festivala "Mladi su muzika" 21. novembra u Apatinu

12.11.2014

Somborski edukativni centar i Kancelarija za mlade opštine Apatin uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije organizovaće u petak, 21. novembra, u Rock-baru "Bermudski trougao" (Kružni nasip br. 61) polufinale muzičkog festivala "Mladi su muzika". Početak programa zakazan je za 21,00 sat.

Zainteresovani bendovi/sastavi sa teritorije opštine Apatin treba najkasnije do srede, 19. novembra, do 15,00 sati da na e-mail adresu secprijave@gmail.com dostave popunjen PRIJAVNI FORMULAR, preuzmi OVDE, a povratnu informaciju o učešću dobiće istog dana.

Za sve učesnike je obezbeđeno osveženje, putni troškovi, obrok i nagrade za pobednike.

Poželjno je da muzički sastavi budu sačinjeni od većinom mladih osoba, imaju i autorske numere, te da im je muzički žanr blizak rok muzici, a što nije striktno. Pobednika odlučuje publika, koja glasanjem stiče pravo na učešće u nagradnoj igri, a ulaz je besplatan.

6. decembra u Somboru se održava FINALE MUZIČKOG FESTIVALA "MLADI SU MUZIKA" uz učešće pobednika polufinalnih takmičenja iz Sombora, Apatina i Vrbasa.

Informacije i prijave: secprijave@gmail.com i 069/3593111 kod koordinatora projekta za apatinsku opštinu Veselina Mašića.

Sponzor: Diskont pića "Slap", Apatin